Pulpa de porc in bere

Printeaza

Pulpa de porc in bere din: pulpa de porc, ceapa, piper, boia, bere, ulei, sare.

Ingrediente:Pulpa de porc in bere

  • 650 g pulpă de porc împănată
  • 2 cepe mari
  • o linguriţă piper măcinat
  • o linguriţă boia
  • 500 ml bere blondă
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie carnea felii şi se presară cu sare, piper şi boia. Apoi se pune o lingură de ulei. Se taie ceapa peştişori şi se pune ca pat în tava de copt.

Se pune restul uleiului, se amestecă şi se aşază carnea deasupra. Se lasă la cuptor 15 minute, se toarnă berea şi se continuă coacerea încă 35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.