Pulpa de porc la cuptor cu vin

Printeaza

Pulpa de porc la cuptor cu vin din: pulpa de porc, sare, piper, oregano, cimbru, vin, bulion si usturoi.

Ingrediente:Pulpa de porc la cuptor cu vin

  • 1 bucata pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • 2 pahare de vin
  • 4 linguri bulion
  • 1 capatana usturoi

 

 

Mod de preparare:

Se spala carnea, se condimenteaza, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-o tava.

Se prepara sosul din vin, bulion, putina apa, sare, piper, oregano si cimbru si se toarna in tava peste pulpa de porc. Se da la cuptorul incins timp de 1-1,5 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.