Pulpă de porc la tavă

Printeaza

Pulpă de porc la tavă

Ingrediente:Pulpa de porc la tava

  • 2 kg pulpă de porc fără os
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 300 ml ulei
  • 200 ceapa
  • 2-3 linguriţe condiment tip Delikat,
  • 300 g pastă de tomate
  • 1 linguriţă piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o laşi să se zvânte, apoi o bine în ulei pe ambele părţi. Adaugi apă cât să o acopere şi laşi să fiarbă. Separat, cureţi şi tai fin ceapa şi usturoiul şi le înăbuşi într-o cratiţă cu ulei şi apă.

Adaugi pasta de tomate, condimentul, piperul şi stingi cu zeama în care a fiert pulpa. Dai în clocot şi îl laşi până ce sosul se leagă foarte bine. La sfârşit adaugi vinul.

Tai apoi pulpa fiartă in felii groase de 1 cm, le aşezi intr-o tava, torni sosul peste ea si o dai pentru 10-15 minute la cuptor.

Pulpă de porc la tavă

Pulpa de porc la tava

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.