Pulpa de pui cu bacon
PrinteazaPulpa de pui cu bacon din: pulpa de pui, bacon, cartofi, morcov, ardei, ciuperci, ceapa, sare, piper, ulei.
- 1 pulpă mare de pui
- 2 felii de bacon
- 4 cartofi potriviţi
- 1/2 morcov
- 1/2 ardei roşu
- 2 ciuperci
- 1 fir de ceapă verde
- sare
- piper
- chili
- ulei
Mod de preparare:
Condimentează pulpa de pui, cresteaz-o şi înveleşte-o în feliile de bacon. Leag-o cu două foi de ceapă verde şi aşaz-o într-un vas termorezistent.
Fierbe cartofii tăiaţi cubuleţe şi morcovul rondele timp de 10 minute, în apă cu sare, apoi strecoară-le şi pune-fe în vas, pe lângă pulpă. Deasupra aşază ardeiul tăiat şi ciupercile felii, împleteşte firul de ceapă şi pune-l peste cartofi.
Toarnă 100 ml de apă şi 1 lingură cu ulei şi condimentează după preferinţă. Bagă la cuptor pentru 35 de minute. Serveşte preparatul cald, alături de o salată.
Pofta buna!