Pulpa de pui cu bacon

Printeaza

Pulpa de pui cu bacon din: pulpa de pui, bacon, cartofi, morcov, ardei, ciuperci, ceapa, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Pulpa de pui cu bacon

  • 1 pulpă mare de pui
  • 2 felii de bacon
  • 4 cartofi potriviţi
  • 1/2 morcov
  • 1/2 ardei roşu
  • 2 ciuperci
  • 1 fir de ceapă verde
  • sare
  • piper
  • chili
  • ulei

 

Mod de preparare:

Condimentează pulpa de pui, cresteaz-o şi înveleşte-o în feliile de bacon. Leag-o cu două foi de ceapă verde şi aşaz-o într-un vas termorezistent.

Fierbe cartofii tăiaţi cubuleţe şi morcovul rondele timp de 10 minute, în apă cu sare, apoi strecoară-le şi pune-fe în vas, pe lângă pulpă. Deasupra aşază ardeiul tăiat şi ciupercile felii, împleteşte firul de ceapă şi pune-l peste cartofi.

Toarnă 100 ml de apă şi 1 lingură cu ulei şi condimentează după preferinţă. Bagă la cuptor pentru 35 de minute. Serveşte preparatul cald, alături de o salată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.