Pulpa de pui cu portocala
PrinteazaPulpa de pui cu portocala din: pulpe de pui superioare, ulei, sare, piper, prtocale, lamie,usturoi, ulei de masline, ardei iute, oţet balsamic.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui superioare
- ulei
- sare
- piper negru măcinat
- 1 portocală felii
Ingrediente pentru sosul de portocale:
- 3 portocale
- sucul de la 1 lămâie
- 2 căţei de usturoi
- 2-3 linguri de ulei de măsline
- 1 ardei iute tocat (facultativ)
- 1 lingură de oţet balsamic
Mod de preparare:
Pregăteşte sosul: amestecă zeama de portocale şi de lămâie şi usturoiul zdrobit. încorporează uleiul şi oţetul balsamic. Potriveşte de sare şi adaugă ardeiul iute. Spală pulpele, curăţă-le şi dă-le cu sare şi piper.
Prăjeşte-le în ulei încins până se rumenesc. Aşază-le într-o tavă termorezişten- tă, decorează-le cu felii de portocală şi dă-le la cuptor maximum zece minute. Când e gata carnea, stropeşte-o cu dressingul de portocale.
Pulpa de pui cu portocala
Pofta buna!