Pulpa de pui cu portocala

Printeaza

Pulpa de pui cu portocala din: pulpe de pui superioare, ulei, sare, piper, prtocale, lamie,usturoi, ulei de masline, ardei iute, oţet balsamic.

Pulpa_de_pui_cu_portocala

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui superioare
  • ulei
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1 portocală felii

Ingrediente pentru sosul de portocale:  

  • 3 portocale
  • sucul de la 1 lămâie
  • 2 căţei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei de măsline
  • 1 ardei iute tocat (facultativ)
  • 1 lingură de oţet balsamic

Mod de preparare:

Pregăteşte sosul: amestecă zeama de portocale şi de lămâie şi usturoiul zdrobit. încorporează uleiul şi oţetul balsamic. Potriveşte de sare şi adau­gă ardeiul iute. Spală pulpele, curăţă-le şi dă-le cu sare şi piper.

Prăjeşte-le în ulei încins până se rumenesc. Aşază-le într-o tavă termorezişten- tă, decorează-le cu felii de portocală şi dă-le la cuptor maximum zece minute. Când e gata carnea, stropeşte-o cu dressingul de portocale.

Pulpa de pui cu portocala

Pulpa_de_pui_cu_portocala

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.