Pulpă de pui îmbrăcată în bacon

Printeaza

O reteta de pulpa de pui imbracata in bacon din: pulpa de pui, felii de bacon, cartofi, morcov, ardei rosu, ciuperci, ceapa verde, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Pulpă de pui îmbrăcată în bacon

  • 1  pulpă mare de pui
  • 2  felii bacon
  • 4 cartofi potriviţi
  • 1/2 morcov
  • 1/2 ardei roşu
  • 2 ciuperci
  • 1 fir de ceapă verde
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pulpa de pui se condimen­tează, se crestează şi se înveleşte în feliile de bacon. Se leagă cu două foi de ceapă ver­de şi se aşază într-un vas termorezistent. Cartofii tăiaţi cubuleţe şi morcovul rondele se fierb 10 minute în apă cu sare, apoi se pun în vas, pe lângă pulpă.

Deasupra se aşază ardeiul tăiat şi ciupercile felii. Firul de ceapă se împleteşte şi se pune peste cartofi. Se pun 100 ml de apă şi o lingură cu ulei şi se mai con­dimentează după preferinţă. Se bagă la cuptor pentru aproxima­tiv 35 de minute. Se serveşte cald, alături de o salată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.