Pulpă de pui îmbrăcată în bacon
PrinteazaO reteta de pulpa de pui imbracata in bacon din: pulpa de pui, felii de bacon, cartofi, morcov, ardei rosu, ciuperci, ceapa verde, sare, piper si ulei.
- 1 pulpă mare de pui
- 2 felii bacon
- 4 cartofi potriviţi
- 1/2 morcov
- 1/2 ardei roşu
- 2 ciuperci
- 1 fir de ceapă verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pulpa de pui se condimentează, se crestează şi se înveleşte în feliile de bacon. Se leagă cu două foi de ceapă verde şi se aşază într-un vas termorezistent. Cartofii tăiaţi cubuleţe şi morcovul rondele se fierb 10 minute în apă cu sare, apoi se pun în vas, pe lângă pulpă.
Deasupra se aşază ardeiul tăiat şi ciupercile felii. Firul de ceapă se împleteşte şi se pune peste cartofi. Se pun 100 ml de apă şi o lingură cu ulei şi se mai condimentează după preferinţă. Se bagă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute. Se serveşte cald, alături de o salată.
Pofta buna!