Pulpa de rata cu cartofi si orez
PrinteazaPulpa de rata cu cartofi si orez din: pulpe de rata, ceapa, morcovi, cartofi, orez, sare si piper.
- 4 pulpe de rata
- 2 cepe
- 4 morcovi
- 2 cartofi
- 200g orez
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbem pulpele de rata impreuna cu legumele intregi. Dupa ce carnea este bine fiarta, strecuram supa. Amestecam orezul cu 1 litru de supa, adaugam sare si piper si introducem tava in cuptor. Dupa 15 minute asezam pulpele de rata deasupra pilafului si mai coacem 15-20 minute.
O data cu pulpele putem adauga legumele fierte, taiate cubulete. Servim pulpele alaturi de garnitura de orez. Inainte de a scoate tava din cuptor, putem presara cateva cubulete de unt deasupra pilafului.
Pulpa de rata cu cartofi si orez
Pofta buna!