Pulpa de rata cu cartofi si orez

Printeaza

Pulpa de rata cu cartofi si orez din: pulpe de rata, ceapa, morcovi, cartofi, orez, sare si piper.

Ingrediente:Pulpa_de_rata_cu_cartofi_si_orez

  • 4 pulpe de rata
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 2 cartofi
  • 200g orez
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbem pulpele de rata impreuna cu legumele intregi. Dupa ce carnea este bine fiarta, strecuram supa. Amestecam orezul cu 1 litru de supa, adaugam sare si piper si introducem tava in cuptor. Dupa 15 minute asezam pulpele de rata deasupra pilafului si mai coacem 15-20 minute.

O data cu pulpele putem adauga legumele fierte, taiate cubulete. Servim pulpele alaturi de garnitura de orez. Inainte de a scoate tava din cuptor, putem presara cateva cubulete de unt deasupra pilafului.

Pulpa de rata cu cartofi si orez

Pulpa_de_rata_cu_cartofi_si_orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.