Pulpa de rata cu vin la cuptor

Printeaza

Pulpa de rata cu vin la cuptor din: pulpe de rata, portocala, usturoi, ulei, vin, piper, ghimbir.

Ingrediente:Pulpa de rata cu vin la cuptor

  • 4 pulpe raţă
  • sucul de la 1 portocala
  • 3 căţei usturoi
  • ulei
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • apă
  • ghimbir răzuit
  • cimbrişor (pentru decor)

 

Mod de preparare:

Ungi pulpele de raţă cu ulei, presari condimentele, stropeşti cu vin şi laşi la frigider peste noapte. Aşezi carnea într-un vas termorezistent şi adaugi sosul de la marinată.

Crestezi pulpele şi pui feliuţe de usturoi. Torni puţină apă în vas şi dai la cuptorul preîncălzit 60-70 de minute.

După o oră, torni sucul de portocală şi mai laşi la cuptor până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.