Pulpa de rata la cuptor
PrinteazaPulpa de rata la cuptor din: pulpe de rata, portocala, usturoi, ulei, vin, piper, apa, ghimbir.
- 4 pulpe raţă
- sucul de la 1 portocala
- 3 căţei usturoi
- ulei
- 100 ml vin alb
- sare
- piper
- apă
- ghimbir răzuit
- cimbrişor (pentru decor)
Mod de preparare:
Ungi pulpele de raţă cu ulei, presari condimentele, stropeşti cu vin şi laşi la frigider peste noapte. Aşezi carnea într-un vas termorezistent şi adaugi sosul de la marinată.
Crestezi pulpele şi pui feliuţe de usturoi.
Torni puţină apă în vas şi dai la cuptorul preîncălzit 60-70 de minute. După o oră, torni sucul de portocală şi mai laşi la cuptor până se rumeneşte.
Pulpa de rata la cuptor
Pofta buna!