Pulpa de vitel in crusta de ierburi
PrinteazaPulpa de vitel in crusta de ierburi din: pulpa de vitel, ulei de masline, busuioc, cimbru, marar, patrunjel, sare si piper.
- 1 pulpa de vitel
- 100 ml ulei de masline
- busuioc uscat
- cimbru uscat
- marar uscat
- patrunjel uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbem pulpa întreagă în apă cu sare, timp de 30-40 minute. O scoatem din apă, o tam¬ponăm cu un şervet şi o ungem cu ulei de măsline. Presărăm pulpa cu sare şi piper şi o tapetăm cu mixul de verdeţuri uscate.
Aşezăm pulpa într-o oală, astfel încât să atingă cât mai puţin recipientul. Va sta pe diagonală, sprijinită de peretele oalei cu partea cu os. Acoperim cu folie de staniol şi coacem timp de 60 minute la foc moderat. Indepărtăm folia şi mai coacem încă 30 minute.
Pulpa de vitel in crusta de ierburi
Pofta buna!
Neaparat trebuie sa incerc pulpa de vitel in crusta de ierburi