Pulpa de vitel in crusta de ierburi

Printeaza

Pulpa de vitel in crusta de ierburi din: pulpa de vitel, ulei de masline, busuioc, cimbru, marar, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Pulpa_de_vitel_in_crusta_de_ierburi

  • 1 pulpa de vitel
  • 100 ml ulei de masline
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • marar uscat
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbem pulpa întreagă în apă cu sare, timp de 30-40 minute. O scoatem din apă, o tam¬ponăm cu un şervet şi o ungem cu ulei de măsline. Presărăm pulpa cu sare şi piper şi o tapetăm cu mixul de verdeţuri uscate.

Aşezăm pulpa într-o oală, astfel încât să atingă cât mai puţin recipientul. Va sta pe diagonală, sprijinită de peretele oalei cu partea cu os. Acoperim cu folie de staniol şi coacem timp de 60 minute la foc moderat. Indepărtăm folia şi mai coacem încă 30 minute.

Pulpa de vitel in crusta de ierburi

Pulpa_de_vitel_in_crusta_de_ierburi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Neaparat trebuie sa incerc pulpa de vitel in crusta de ierburi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.