Pulpa impanata de berbec cu garnitura din fasole boabe

Printeaza

Pulpa impanata de berbec cu garnitura din fasole boabe

Ingrediente:

  • 1,600 kg pulpă de berbec
  • 200 g ulei
  • 2 morcovi
  • 1 căpăţină de usturoi
  • 2 cepe
  • 400 g fasole boabe
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingură bulion
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pulpa impanata de berbec cu garnitura din fasole boabe: Pulpa fără os se impănează cu usturoiul, apoi se sărează şi se dă la cup­tor cu puţină apă, ulei şi morcovii tăiaţi mărunt. Pe parcurs pulpa se unge cu sosul din tavă.

Fasolea se firbe 10 minute, se strecoară, se pune la fiert din nou cu apă fierbinte şi peste ea se pune ceapa tocată, călită şi stinsă cu bulionul diluat cu apă, foaia de dafin, sare şi piper.

Cind fasolea este gata se presară peste ea pătrunjelul tocat şi se serveşte separat. Pulpa se aşază intr- un platou şi peste ea se strecoară sosul rezultat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Smoothie Cremos cu Banană și Curmale

Smoothie Cremos cu Banană și  Curmale și Banană din: curmale, banana, lapte, scortisoara, gheata. Începe-ți ziua cu un boost de energie naturală grație acestui smoothie cremos cu curmale și banană. Perfect pentru micul dejun sau ca snack între mese, acest smoothie nu doar că este delicios, dar este și încărcat cu nutrienți esențiali. Combinația de […]

Bruschete cu Pesto și Pui

Bruschete cu Pesto și Pui din: paine, piept de pui, pesto, rosii, usturoi, ulei, sare, piper, busuioc. Adevărate bijuterii culinare ale bucătăriei italiene, bruschetele cu pesto și pui combină savoarea unică a ingredientelor tradiționale cu simplitatea preparării. Această rețetă îți va transforma orice masă într-o experiență gastronomică memorabilă, aducând aroma soarelui mediteranean direct pe masa […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.