Smoothie Cremos cu Banană și Curmale și Banană din: curmale, banana, lapte, scortisoara, gheata. Începe-ți ziua cu un boost de energie naturală grație acestui smoothie cremos cu curmale și banană. Perfect pentru micul dejun sau ca snack între mese, acest smoothie nu doar că este delicios, dar este și încărcat cu nutrienți esențiali. Combinația de […]
Pulpa impanata de berbec cu garnitura din fasole boabe
PrinteazaPulpa impanata de berbec cu garnitura din fasole boabe
Ingrediente:
- 1,600 kg pulpă de berbec
- 200 g ulei
- 2 morcovi
- 1 căpăţină de usturoi
- 2 cepe
- 400 g fasole boabe
- sare
- piper
- 1 foaie dafin
- 1 lingură bulion
- 1 legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
Pulpa impanata de berbec cu garnitura din fasole boabe: Pulpa fără os se impănează cu usturoiul, apoi se sărează şi se dă la cuptor cu puţină apă, ulei şi morcovii tăiaţi mărunt. Pe parcurs pulpa se unge cu sosul din tavă.
Fasolea se firbe 10 minute, se strecoară, se pune la fiert din nou cu apă fierbinte şi peste ea se pune ceapa tocată, călită şi stinsă cu bulionul diluat cu apă, foaia de dafin, sare şi piper.
Cind fasolea este gata se presară peste ea pătrunjelul tocat şi se serveşte separat. Pulpa se aşază intr- un platou şi peste ea se strecoară sosul rezultat.
Pofta buna!
Bruschete cu Pesto și Pui din: paine, piept de pui, pesto, rosii, usturoi, ulei, sare, piper, busuioc. Adevărate bijuterii culinare ale bucătăriei italiene, bruschetele cu pesto și pui combină savoarea unică a ingredientelor tradiționale cu simplitatea preparării. Această rețetă îți va transforma orice masă într-o experiență gastronomică memorabilă, aducând aroma soarelui mediteranean direct pe masa […]