Pulpa de miel in aluat cu usturoi
PrinteazaPulpa de miel in aluat cu usturoi din: pulpa de miel, usturoi, untura, ulei, sare, piper, faina, apa, drojdie.
- 1 pulpa de miel
- 1 capatana de usturoi
- 100 g untura sau 100 ml ulei
- sare
- piper
Ingrediente pentru aluat:
- 300 g faina
- 200 ml apa
- 10 g drojdie
- un praf de sare
Mod de preparare:
Carnea se spala, se portioneaza, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar, intorcand de cateva ori.
Se amesteca branza cu oualele. Intr-o craticioara se topeste untura si se caleste in ea amestecul obtinut, turnand dupa cateva minute sucul de rosii si presarand patrunjel verde si cimbru proaspat tocat marunt.
Se mai adauga putina apa, in asa fel incat sa se formeze un sos picant si iute de la branza.
Acesta se serveste alaturi de carnea de miel, impreuna cu cartofi fierti sau cu mamaliga fierbinte.
Pulpa de miel in aluat cu usturoi
Pofta buna!