Pulpă de miel in aluat cu vin

Printeaza

Pulpă de miel in aluat cu vin

Ingrediente:

  • 1 pulpă din faţă
  • rinichii mielului
  • 500 g foitaj din comerţ
  • 150 g unt
  • 150 ml ulei
  • 2 legături de ceapă verde
  • 1 pahar cu vin
  • 100 g ciuper­ci
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • cimbru după gust

 

Mod de preparare:

Pulpă de miel in aluat cu vin: Cureţi şi speli pulpa şi o tai în aşa fel încât să poţi scoate osul. Cureţi foarte bine şi rinichii şi îi pui în apă cu oţet să stea măcar jumătate de oră.

Apoi îi tai bucăţi mai mici şi îi pui să se prăjească împre­ună cu ceapa tăiată mărunt.

Adaugi ciupercile tăiate mai mărunt, după câteva minute stingi totul cu vin şi potriveşti de sare, piper şi cimbru.

Când este totul aproape fiert şi a scăzut zeama tragi cratiţa deoparte şi amesteci totul repede cu 1 ou.

Pui această umplutură pe came, în locul osului, strângi carnea în jurul umpluturii şi legi la capete ca să nu se desfacă.

Ung bucata de came cu unt, o pre­sari cu sare şi piper şi o dai la cuptor la foc mic pentru 40 de minute.

După acest timp scoţi carnea, înlături aţele, împachetezi pulpa în aluat, ungi cu ou bătut şi o mai dai la cuptor pentru 15-20 minute.

 

Poftă bună!

 

 

 

Găină cu Sos de Hrean și Miere

Găină cu Sos de Hrean și Miere: Această rețetă este ideală pentru o cină deosebită sau o masă festivă, oferindu-ți posibilitatea de a impresiona oaspeții cu un fel de mâncare complex și rafinat. Ingrediente Găină întreagă (aproximativ 1,5 kg): Găina este ingredientul principal, oferind o carne suculentă și plină de savoare, care se îmbină perfect […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.