Pulpa de miel cu anghinare din: carne de miel, lamaie, usturoi, cimbru, vin, ulei, cartofi, anghinare, ceapa verde, sare, piper.
Ingrediente:
2 kg carne de miel (pulpă)
1 lămâie
2 căţei de usturoi
4-5 fire de cimbru
400 ml vin alb sec
6 linguri cu ulei de măsline
500 g cartofi noi
8 bucăţi de anghinare
1 legătură de ceapă verde
sare
piper
Mod de preparare:
Spală lămâia în apă fierbinte, rade jumătate din coajă şi stoarce zeama.
Curăţă usturoiul şi toacă-l mărunt. Amestecă totul într-un vas, împreună cu uleiul, vinul şi cimbrul.
Unge carnea de miel cu această marinadă şi las-o o zi la rece, în frigider. Incălzeşte cuptorul la 220°C.
Presară piper şi sare pe came şi pune-o într-o tavă cu tot cu marinada.
Dă-o la cuptor pentru 45 de minute. Intre timp, curăţă şi spală firele de ceapă verde, cartofii noi şi anghinarele.
Dacă anghinarele sunt prea mari, taie-le în jumătăţi. Redu temperatura la 180°C, pune legumele de jur împrejurul cărnii şi dă totul la cuptor 60-75 de minute, stropind des carnea cu sosul din tavă.
Pulpa de miel cu prune din: pulpa de miel, usturoi, unt, dafin, cimbru, ulei, sare, piper, vin, prune, rozmarin. Ingrediente: un kg pulpă din faţă fără os, de miel 15 căţei usturoi 50 g unt 2 foi dafin 2 crenguţe cimbru 2 linguri ulei sare piper Pentru copt: 200 ml vin alb sec 20 prune […]
Pulpa de miel invelita in usturoi verde din: pulp de miel, usturoi verde, ulei, vin, usturoi, sare, piper. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.