Pulpa de miel cu cartofi caramelizati

Printeaza

Pulpa de miel cu cartofi caramelizati: pulpa de miel, sare, smantana, faina, cartofi, unt, zahar.

Ingrediente:Pulpa_de_miel_cu_cartofi_caramelizati

  • 1 pulpa de miel
  • sare
  • 1 ceasca smantana
  • 2-3 linguri de faina

Pentru cartofi caramelizati:

  • 500 g de cartofi
  • 50 g unt
  • 5 linguri de zahăr

 

Mod de preparare:

Pune pulpa de miel intr-o tava si se toarna un litru de apa. Se pune in cuptor, apoi se incalzeste cuptorul la 150°C. Friptura se lasa timp de o ora pentru fiecare kilogram de carne (deci daca pulpa are 5 kilograme, va sta la cuptor 5 ore).

Spre final se adauga sosul preparat din smantana cu faina. Cartofii se fierb separat in apa plata cu putina sare.

Sosul caramel se prepara astfel: pe pune zaharul in tigaie si se topeste pana devine auriu, se adauga untul si se toarna peste cartofii fierti si scursi de zeama. Se serveste friptura alaturi de aceasta garnitura delicioasa.

Pulpa de miel cu cartofi caramelizati

Pulpa_de_miel_cu_cartofi_caramelizati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.