Pulpa de miel cu ciuperci, legume si verdeturi

Printeaza

Pulpa de miel cu ciuperci, legume si verdeturi din: pulpă de miel, ceapă verde, usturoi verde, măsline verzi, ciuperci sau bureţi, roşii, vin, lamaie, patrunjel, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:

  • 1 pulpă de miel
  • 300 g ceapă verde
  • 150 g usturoi verde
  • 100 g măsline verzi
  • 150 g ciuperci sau bureţi
  • 3 roşii
  • 200 ml vin
  • 1 lămâie
  • 1-2 legături pătrunjel
  • sare şi piper
  • ulei

Mod de preparare:

Speli bine pulpa de miel, o aşezi într-o tavă adâncă, cu 50 ml de ulei, presari sare, piper, adaugi un pa­har cu apă şi o frigi circa 40-45 de minute în cuptor, la o temperatură moderată, întorcând-o din când în când.

Speli şi tai ceapa şi usturoiul verde în bucăţi de 2 cm şi le adaugi în tavă. Pui ciupercile şi roşiile tăiate felii, măslinele fără sâmburi şi vinul.

Adaugi şi puţin ulei şi introduci din nou tava în cuptor, până sunt gata legumele şi scade sosul format.

După frigere şi răcire, poţi tăia pulpa felii şi o aşezi pe un platou, împreună cu legumele. Serveşti cu felii de lămâie, ceapă şi pătrunjel verde tăiat mărunt.

 

Pulpa de miel cu ciuperci, legume si verdeturi

Pulpa_de_miel_cu_ciuperci_legume_si_verdeturi

Pofta buna!

 

 

 

Pulpa de miel in crusta de condimente

Pulpa de miel in crusta din: pulpa de miel, usturoi, ulei, coaja de lamaie, cimbru, mic de condimente, rosii cherry, fasole verde, cartofi, suc de lamaie, ulei de masline, patrunjel. Un preparat delicios de miel la cuptor in crusta de condimente timp de preparare 20 minute, timp de gatire 1 ora, 6 portii Ingrediente: 1.3 […]

Pulpa de miel in stil thailandez

Pulpa de miel in stil thailandez din: pulpa de miel, curry thai, lemongrass, ulei. timp de preparare 10 minute, timp de gatire 1 ora, 8 portii. Lemongrass este o planta tropicala cu frunze lungi si tulpini subtiri si fibroase, folosita frecvent in bucataria asiatica, mai ales in bucataria tailandeza, indiana si vietnameza. Are un gust usor […]

Pulpa de miel la gratar

Pulpa de miel la gratar din: pulpa de miel, usturoi, ceapa rosie, vin rosu, ulei de masline, boabe de piper, usturoi, oregano, menta, foi de dafin.   timp de preparare 10 minute, timp de gatire 50 minute, 10 portii Ingrediente: 2.5 kg pulpa de miel, fara os 4 catei usturoi, feliat Ingrediente marinata: 1 ceapa […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.