Pulpă de miel cu ciuperci

Printeaza

Pulpă de miel cu ciuperci: pulpa de miel, ceapa verde, usturoi verde, masline verzi, ciuperci, rosii, vin, lamaie, patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 1 pulpă de miel
  • 300 g ceapă verde
  • 150 g usturoi verde
  • 100 g măsline verzi
  • 150 g ciuperci sau bureţi
  • 3 roşii
  • 200 ml vin
  • 1 lămâie
  • 1-2 legături pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare Pulpă de miel cu ciuperci:

Speli bine pulpa de miel, o aşezi într-o tavă adâncă, cu 50 ml de ulei, presari sare, piper, adaugi un pa­har cu apă şi o trigi circa 40-45 de minute în cuptor, la o temperatură moderată, întorcând-o din când în când.

Speli şi tai ceapa şi usturoiul verde în bucăţi de 2 cm şi le adaugi în tavă.

Pui ciupercile şi roşiile tăiate felii, măslinele fără sâmburi şi vinul.

Adaugi şi puţin ulei şi introduci din nou tava în cuptor, până sunt gata legumele şi scade sosul format.

După frigere şi răcire, poţi tăia pulpa felii şi o aşezi pe un platou, împreună cu legumele,

Serveşti cu felii de lămâie, ceapă şi pătrunjel verde tăiat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.