Pulpă de miel cu ciuperci
PrinteazaPulpă de miel cu ciuperci: pulpa de miel, ceapa verde, usturoi verde, masline verzi, ciuperci, rosii, vin, lamaie, patrunjel, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 1 pulpă de miel
- 300 g ceapă verde
- 150 g usturoi verde
- 100 g măsline verzi
- 150 g ciuperci sau bureţi
- 3 roşii
- 200 ml vin
- 1 lămâie
- 1-2 legături pătrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare Pulpă de miel cu ciuperci:
Speli bine pulpa de miel, o aşezi într-o tavă adâncă, cu 50 ml de ulei, presari sare, piper, adaugi un pahar cu apă şi o trigi circa 40-45 de minute în cuptor, la o temperatură moderată, întorcând-o din când în când.
Speli şi tai ceapa şi usturoiul verde în bucăţi de 2 cm şi le adaugi în tavă.
Pui ciupercile şi roşiile tăiate felii, măslinele fără sâmburi şi vinul.
Adaugi şi puţin ulei şi introduci din nou tava în cuptor, până sunt gata legumele şi scade sosul format.
După frigere şi răcire, poţi tăia pulpa felii şi o aşezi pe un platou, împreună cu legumele,
Serveşti cu felii de lămâie, ceapă şi pătrunjel verde tăiat mărunt.
Pofta buna!