O reteta de pulpa de miel cu crusta de mirodenii din: pulpa de miel, pesmet, cimbru, usturoi, patrunjel, coaja de lamaie, masline, miere, ulei de masline si unt. Ingrediente: 1 kg pulpa de miel, dezosata 100 g pesmet 5 ramurele de cimbru, tocate marunt 4 catei de usturoi, taiati marunt 3 linguri patrunjel, tocat coaja […]
Pulpa de miel in crusta de condimente
PrinteazaPulpa de miel in crusta din: pulpa de miel, usturoi, ulei, coaja de lamaie, cimbru, mic de condimente, rosii cherry, fasole verde, cartofi, suc de lamaie, ulei de masline, patrunjel.
Un preparat delicios de miel la cuptor in crusta de condimente
timp de preparare 20 minute, timp de gatire 1 ora, 6 portii
Ingrediente:
- 1.3 kg pulpa de miel
- 1 catel de usturoi, tocat
- 4 linguri ulei
- Coaja de la 2 lamai
- 2 linguri cimbru tocat
- 1-2 lingurite mix de condimente, dupa gust
- 200 gr rosii cherry, taiate in jumatati
- 1 kg cartofi, fierti, taiati cuburi
- 250 gr fasole verde, oparita
- Sucul de la 1/2 lamaie
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lagatura patrunjel, tocat
Mod de preparare:
Amestecati toate condientele si ungeti carnea pe toate partile. Preincalziti cuptorul la 200C.
Infigeti carnea pe 3 frigarui inmuiate in apa in prealabil. Dati la cuptor 50-60 minute, intorcand frecvent.
Amestecati legumele si asezonati. Serviti carnea de miel cu salata de cartofi.
Pofta buna!
Friptura de miel la tava cu usturoi si sos
Friptura de miel la tava cu usturoi si sos din: unturaa, sare, usturoi, pulpa de miel. Ingrediente: un kilogram carne de miel 50 g untură sare o căpăţână mică de usturoi Mod de preparare: Carnea (pulpă de miel) se spală şi se sărează, după care se lasă să-şi tragă câtă sare vrea timp de […]
Pulpa de miel cu legume asortate
Pulpa de miel cu legume asortate din: pulpa de miel, cartofi, spanac, morcovi, ceapa, sos de soia, unt, sare, piper. Ingrediente: pulpă de miel 500 g cartofi 500 g spanac câţiva morcovi tineri câteva cepe verzi 50 ml sos de soia 100 g unt sare piper Mod de preparare: Curăţă cartofii, taie-i cubuleţe şi […]
Pofta buna!