Pulpa de miel in crusta din: pulpa de miel fara os, firimituri de paine, unt, verdeturi de Provence, sare, piper, ceapa, supa de pui, cartofi, mar.
Ingrediente:
1 pulpă de miel fără os (2-2,5 kg)
1 cană firimituri de păine moale (2 felii)
2 linguri unt topit
1/2 linguriţă verdeţuri de Provence
un praf de sare şi piper
1 ceapă mare, tocată mărunt
1 cutie supă-bază de pui (420 ml)
1,25 kg cartofi mijlocii, curăţaţi şi tăiaţi felii triunghiulare
1 măr acrişor mare, tăiat felii
Mod de preparare:
Aşezi pulpa de miel pe grătar, într-o tavă de friptură.
Intr-un castronel combini firimiturile de pâine, untul şi condimentele şi le întinzi peste carne.
Pui ceapa în tavă şi deasupra torni supa, apoi laşi la cuptor, la 160 grade Celsius, neacoperit, timp de o oră.
Adaugi cartofii şi mai laşi timp de 30 de minute. Pui şi feliile de măr şi mai laşi pentru 30 de minute în cuptor, până când cartofii s-au înmuiat şi carnea s-a pătruns. S
coţi legumele şi feliile de măr şi le păstrezi calde.
Laşi carnea să stea 10-15 minute, până se poate tăia felii şi o serveşti alături de legume.
Cotlete de miel in crusta de migdale din: cotlete de miel, migdale, mazăre, ceapă, ouă, mărar, rozmarin, ulei de măsline, sare, piper negru. Ingrediente: 8 cotlete de miel 150 g migdale 200 g mazăre 1 ceapă 2 ouă 1 legătură mărar 3 fire de rozmarin 3 linguri ulei de măsline sare piper negru măcinat Mod de preparare: Presari carnea cu sare şi […]
Pulpa de miel in crusta de susan din: ceapa verde, ghimbir, ulei de susan, sos de soia, vin de orez, zahar, seminte de susan, boabe de piper, pulpa de miel, ulei, salata verde, morcovi, castraveti, sos de ardei iute. Ingrediente: 1 legătură de ceapa verde, tocata grosier 1 bucată mare de ghimbir 1 lingură ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.