Reteta zilei: Pulpa de miel la cuptor cu sos

Printeaza

Pulpa de miel la cuptor cu sos din: suc de portocale, vin alb, usturoi, cimbru, rozmarin, piper, pulpa de miel, sare.

 

 

marinata:

  • 1/2 ceasca de suc de portocale
  • 1 ceasca vin alb
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 2 lingurite de cimbru proaspat
  • 2 linguri de rozmarin proaspat tocat
  • 1/4 lingurita de piper proaspat macinat
  • sare

friptura de miel:

  • 1 pulpa de miel

 

Mod de preparare:

Amestecati ingredientele marinata intr-un blender.

Puneti carnea de miel intr-o punga care se inchide ermetic, adaugati marinata si agitate bine.

Lasati la marinat peste noapte. Incalziti cuptorul la 180C.

Puneti carnea de miel pe gratar in cuptor, iar dedesubt introduceti tava.

Dati la cuptor 20 de minute la 180C, apoi reduceti temperature la 150C si mai gatiti 40 de minute.

Ungeti din cand in cand cu sucul care se scurge in tava si intoarceti pe gratar, astfel incat sa se patrunda uniform.

Se lasa sa se raceasca timp de 25-30 de minute. Se taie si se serveste.

 

Pulpa de miel la cuptor cu sos

Pulpa de miel la cuptor cu sos

 

Pofta buna!

 

 

 

Cocktailul Illegal: Rețetă Originală IBA

mezcal, rom, falernum, maraschino, suc de lime, sirop simplu, albus de ou. Cocktailul “Ilegal” este o adiție recentă în lista de cocktailuri standardizate de Asociația Internațională a Barmanilor (IBA). Numele său provine de la marca de mezcal Ilegal Mezcal, care este unul dintre ingredientele cheie ale băuturii. Mezcalul este o […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.