Pulpa de miel cu lamaie din: pulpa de miel, usturoi, cimbru, lamai, cartofi, ulei, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 1 pulpă de miel (din spate) 6 căţei de usturoi 1 lingură cimbru 2 lămâi zemoase 1 kg cartofi noi ulei sare piper 1 fir de rozmarin Mod de preparare: Incingeţi cuptorul la treapta 3. Curăţaţi […]
Pulpa de miel la frigare
PrinteazaPulpa de miel la frigare din: pulpa de miel, usturoi, sare, piper, maghiran, lamaie, ulei.
Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate.
De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.
De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.
- 1 pulpă de miel, aproximativ de 2 kg
- 4 căţei de usturoi
- sare
- piper
- maghiran
- suc de lămâie
- ulei
Mod de preparare:
Se spală carnea şi se înţeapă cu un cuţit în mai multe locuri.
Se împănează în crestături cu jumătăţi de căţel de usturoi.
Se presară cu măghiran, sare şi piper şi se stropeşte cu zeamă de lămâie şi puţin ulei.
Se trece pulpa prin proţap şi se prepară, rotindu-se lent, în aproximativ două ore şi jumătate.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rasol de pulpa de miel
Rasol de pulpa de miel din: carne de miel, ceapa, patrunjel, piper, dafin, otet, patrunjel, sare. Ingrediente: 1 kg carne de miel (pulpă) 1 ceapă 1 rădăcină de pătrunjel piper boabe foi de dafin 2-3 linguri oţet pătrunjel verde sare Mod de preparare: Carnea curăţată se spală bine şi se taie în bucăţi mai […]
Pulpa de miel cu capere si ardei gras
Pulpa de miel cu capere si ardei gras din: pulpa de miel, capere, ardei, portocale, seminte de fenicul, usturoi, limeta, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 pulpă de miel (2 kg) 100 g capere (conservă) 1 ardei iute uscat 3-4 ardei graşi coloraţi 4 portocale 2 linguriţe cu seminţe de fenicul 1 căpăţănă de usturoi 1 […]
Pofta buna!