Pulpa marinata de miel la gratar din: pulpa de miel, vin rosu, sos de soia, ulei de masline, coriandru, dafin, usturoi. Ingrediente: 1 pulpa de miel 1 cană de vin roșu 3 linguri sos de soia 1/4 cesti de ulei de măsline 3/4 cana coriandru tocat 1 frunza de dafin 2 catei usturoi feliat Mod […]
Pulpa de miel la gratar
PrinteazaPulpa de miel la gratar din: pulpa de miel, usturoi, ceapa rosie, vin rosu, ulei de masline, boabe de piper, usturoi, oregano, menta, foi de dafin.
timp de preparare 10 minute, timp de gatire 50 minute, 10 portii
Ingrediente:
- 2.5 kg pulpa de miel, fara os
- 4 catei usturoi, feliat
Ingrediente marinata:
- 1 ceapa rosie, feliata
- 150ml vin rosu
- 150ml ulei de masline
- 10 boabe de piper
- 2 catei usturoi, zdrobit
- 2 lingurite oregano uscat
- 1 lingurita menta uscata
- 2 foi dafin
Mod de preparare:
Amestecati ingredientele pentru marinata si pastrati deoparte.
Pregatiti carnea indepartand surplus de pielite si cu ajutorul unui cutit impungeti astfel incat sa puteti baga usturoi feliat.
Bagati carnea intr-o punga care se inchide ermetic, adaugati marinata si agitati foarte bine. Dati la rece peste noapte.
Scoateti carnea din marinata si uscati usor cu prosoape de hartie. Asezati intr-o tava si asezonati cu sare si piper.
Incingeti gratarul si frigeti carnea timp de 30-50 minute.
Serviti cu salata dupa preferinta.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pastrama de miel marinata la gratar
Pastrama de miel la gratar din: carne de miel, ulei, vin, dafin, sare, pper, pasta de rosii, busuioc, chimen, menta, usturoi. Ingrediente: 1-1,5 kg carne de miel (pulpă) Pentru baiţ: 2 linguri ulei 8 linguri vin alb 3-4 foi de dafin sare 1 lingură piper boabe 2 linguri pastă de roşii 1/2 lingură piper pisat […]
Cotlete de miel la gratar cu sos remoulade
Cotlete de miel la gratar cu sos remoulade din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel verde si sos remoulade. Ingrediente: 5 cotlete de miel cu os 1 lămâie 4 linguri ulei de măsline 3 fire rozmarin 3 căței de usturoi 2 portocale 1 kg sparanghel verde sos remoulade […]
Pofta buna!