Pulpa de miel in crusta din: pulpa de miel, usturoi, ulei, coaja de lamaie, cimbru, mic de condimente, rosii cherry, fasole verde, cartofi, suc de lamaie, ulei de masline, patrunjel. Un preparat delicios de miel la cuptor in crusta de condimente timp de preparare 20 minute, timp de gatire 1 ora, 6 portii Ingrediente: 1.3 […]
Pulpă de miel cu legume – usor de preparat
PrinteazaPulpă de miel cu legume din: pulpa de miel, morcovi, otet, ceapa, praz, ciuperci, ardei grasi, rosii, usturoi, rozmarin, ulei si sare.
- 1 pulpa de miel
- 2 morcovi
- 2 linguri cu otet
- 2 cepe
- 1 praz
- 500 g ciuperci
- 2 ardei grasi
- 4 rosii
- 4 catei de usturoi
- 2 crengute de rozmarin
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Porţionează pulpa şi freacă bucăţile cu oţet şi rozmarin, apoi lasă să se zvânte.
Incinge puţin ulei şi perpeleşte bucăţile de carne, aşază-le într-o tavă de cuptor şi sărează- le. Toacă mărunt legumele.
Pune ulei într-o tigaie şi căleşte ceapa, prazul, apoi morcovul şi ardeii, iar la final, pune ciupercile mărunţite.
Dă-le în câteva clocote şi toarnă toate legumele peste carne.
Pune roşiile tocate mărunt, usturoiul pisat şi o ceaşcă de apă şi dă totul la cuptor pentru o oră. întoarce carnea după o jumătate de oră, adaugă o ceaşcă de apă (dacă e nevoie) şi rozmarin.
Pulpă de miel cu legume
Pofta buna!
Pulpa de miel in stil thailandez
Pulpa de miel in stil thailandez din: pulpa de miel, curry thai, lemongrass, ulei. timp de preparare 10 minute, timp de gatire 1 ora, 8 portii. Lemongrass este o planta tropicala cu frunze lungi si tulpini subtiri si fibroase, folosita frecvent in bucataria asiatica, mai ales in bucataria tailandeza, indiana si vietnameza. Are un gust usor […]
Pulpa de miel la gratar din: pulpa de miel, usturoi, ceapa rosie, vin rosu, ulei de masline, boabe de piper, usturoi, oregano, menta, foi de dafin. timp de preparare 10 minute, timp de gatire 50 minute, 10 portii Ingrediente: 2.5 kg pulpa de miel, fara os 4 catei usturoi, feliat Ingrediente marinata: 1 ceapa […]
Pofta buna!
Arata bine pulpa de miel