Pulpa de miel cu lamaie si coriandru din: pulpa de miel, ceapa, iaurt, smantana, ulei, menta, limete, coriandru, miere, sare, piper. Ingrediente: 1 pulpă de miel (aproximativ 1,5 kg) 1 kg ceapă roşie 200 g iaurt 200 g smântână 2 linguri de ulei de măsline 1/2 legătură de mentă proaspătă de grădină coaja de la […]
Pulpa de miel cu maghiran
PrinteazaPulpa de miel cu maghiran din: pulpa de miel, usturoi, sare, piper, maghiran, lamaie, ulei.
Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.
De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.
Carnea de miel este, de asemenea, destul de grasă, ceea ce poate fi un lucru bun sau rău, în funcție de preferințele și nevoile nutriționale ale fiecărei persoane.
În general, carnea de miel are un conținut ridicat de grăsimi saturate și colesterol, ceea ce o face o opțiune mai puțin sănătoasă decât carnea slabă de pui sau de curcan.
Cu toate acestea, atunci când este consumată cu moderație, carnea de miel poate face parte dintr-o dietă sănătoasă și echilibrată.
- 1 pulpă de miel
- 4 căţei de usturoi
- sare
- piper
- maghiran
- suc de lămâie
- ulei
Mod de preparare:
Se spală carnea şi se înţeapă cu un cuţit în mai multe locuri.
Se împănează în crestături cu jumătăţi de căţel de usturoi.
Se presară cu măghiran, sare şi piper şi se stropeşte cu zeamă de lămâie şi puţin ulei.
Se trece pulpa prin proţap şi se prepară, rotindu-se lent, în aproximativ două ore şi jumătate.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpa de miel in stil spaniol
Pulpa de miel in stil spaniol din: pulpa de miel, cartofi, ceapa, morcovi, usturoi, rozmarin, chimion, ulei, sare, piper, cirese, vin, lamaie, amidon. Ingrediente: 1 pulpă de miel cu os (aproximativ 2 kg) 500 g cartofi noi 6 cepe 6 morcovi 6 căţei de usturoi 6 fire de rozmarin 2 linguriţe de chimion 6 linguri […]