Pulpa de miel cu maghiran

Printeaza

Pulpa de miel cu maghiran din: pulpa de miel, usturoi, sare, piper, maghiran, lamaie, ulei.

Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.

De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.

Carnea de miel este, de asemenea, destul de grasă, ceea ce poate fi un lucru bun sau rău, în funcție de preferințele și nevoile nutriționale ale fiecărei persoane.

În general, carnea de miel are un conținut ridicat de grăsimi saturate și colesterol, ceea ce o face o opțiune mai puțin sănătoasă decât carnea slabă de pui sau de curcan.

Cu toate acestea, atunci când este consumată cu moderație, carnea de miel poate face parte dintr-o dietă sănătoasă și echilibrată.

 

 

Ingrediente:Pulpa de miel cu maghiran

  • 1 pulpă de miel
  • 4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • suc de lămâie
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se spală carnea şi se înţeapă cu un cuţit în mai multe locuri.

Se împănează în crestături cu jumătăţi de căţel de usturoi.

Se presară cu măghiran, sare şi piper şi se stropeşte cu zeamă de lămâie şi puţin ulei.

Se trece pulpa prin proţap şi se prepară, rotindu-se lent, în aproximativ două ore şi jumătate.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pulpa de miel cu gutui

Pulpa de miel cu lamaie si coriandru

Pulpa de miel cu lamaie si coriandru din: pulpa de miel, ceapa, iaurt, smantana, ulei, menta, limete, coriandru, miere, sare, piper. Ingrediente: 1 pulpă de miel (aproximativ 1,5 kg) 1 kg ceapă roşie 200 g iaurt 200 g smântână 2 linguri de ulei de măsline 1/2 legătură de mentă proaspătă de grădină coaja de la […]

Pulpă de miel la tavă cu amestec de legume

Pulpa de miel in stil spaniol

Pulpa de miel in stil spaniol din: pulpa de miel, cartofi, ceapa, morcovi, usturoi, rozmarin, chimion, ulei, sare, piper, cirese, vin, lamaie, amidon. Ingrediente: 1 pulpă de miel cu os (aproximativ 2 kg) 500 g cartofi noi 6 cepe 6 morcovi 6 căţei de usturoi 6 fire de rozmarin 2 linguriţe de chimion 6 linguri […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.