Pulpa de miel marinata cu rozmarin
PrinteazaO reteta simpla de pulpa de miel marinata cu rozmarin din: vin rosu, sos de soia, usturoi, menta, rozmarin si pulpa de miel.
Ingrediente:
- 1 pahar vin rosu
- 150 g sos de soia
- 4 catei de usturoi zdrobit
- 1/2 ceasca menta proaspata
- 2 linguri de rozmarin proaspat
- 1 pulpa de miel (aproximativ 2 kg)
Mod de preparare:
Carnea de miel se pune intr-o tava. Se amesteca vinul, sosul de soia, usturoiul, menta si rozmarinul si se toarna peste carnea de miel. Se pune la rece, acoperit, timp de 6 ore, intorcand carnea de pe o parte pe alta din ora in ora.
Se scoate din frigider si se frige la gratar aproximativ 20 de minute pe fiecare parte, din cand in cand se unge carnea cu sos de marinata. Se taie in felii foarte subtiri si se serveste imediat, cu salata verde si rosii feliate.
Poftă bună!