Pulpa de miel marinata cu rozmarin

Printeaza

O reteta simpla de pulpa de miel marinata cu rozmarin din: vin rosu, sos de soia, usturoi, menta, rozmarin si pulpa de miel.

Ingrediente:Pulpa de miel marinata cu rozmarin

  • 1 pahar vin rosu
  • 150 g sos de soia
  • 4 catei de usturoi zdrobit
  • 1/2 ceasca menta proaspata
  • 2 linguri de rozmarin proaspat
  • 1 pulpa de miel (aproximativ 2 kg)

Mod de preparare:

Carnea de miel se pune intr-o tava. Se amesteca vinul, sosul de soia, usturoiul, menta si rozmarinul si se toarna peste carnea de miel. Se pune la rece, acoperit, timp de 6 ore, intorcand carnea de pe o parte pe alta din ora in ora.

Se scoate din frigider si se frige la gratar aproximativ 20 de minute pe fiecare parte, din cand in cand se unge carnea cu sos de marinata. Se taie in felii foarte subtiri si se serveste imediat, cu salata verde si rosii feliate.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.