Pulpa de miel cu miere

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de pulpa de miel cu miere din: pulpa de miel, amestec garam masala, usturoi, miere, ghimbir, sos de soia si ulei de arahide.

Ingrediente:Pulpa de miel cu miere

  • 1 pulpa de miel
  • 1 lingura amestec garam masala
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g miere
  • 2 linguri ghimbir proaspat
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de arahide

Mod de preparare:

Carnea de miel se unge cu uleiul de arahide si se baga la cuptor intr-o tava. Temperatura din cuptor se tine la 200°C timp de 30 minute.

Atunci se scoate si se toarna compozitia formata din toate ingredientele mentionate.

Se mai baga la cuptor pentru inca o ora, la 180°C iar din 15 in 15 minute se stropeste cu sosul din tava.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.