Pulpa de miel cu rosii cu cartofi

Printeaza

Pulpa de miel cu rosii cu cartofi din: rosii cherry, ulei, vin rosu, sare, cimbru, piper, morcov, patrunjel, pulpa de miel, maghiran, busuioc, rozmarin, usturoi si cartofi.

Ingrediente:

  • 300 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin rosu
  • 5 gr sare
  • 1 lingurita cimbru
  • 5 gr piper
  • 1 buc. morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 buc. pulpa de miel
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2 buc. crengute rozmarin
  • 2 buc. catei usturoi
  • 400 gr cartofi mici

 

Mod de preparare Pulpa de miel cu rosii cu cartofi:

Se amesteca uleiul cu frunzele de busuioc, patrunjel, cimbru, maghiran, sare, piper si usturoiul maruntit(un catel).

Se sterge pulpa de miel spalata si se unge generos cu amestecul de condimente si ulei.Se lasa la rece peste noapte.

Se aseaza carnea intr-o tava, iar in jurul ei se pun cartofii intregi, morcovii rondele, rosiile intregi, crengutele de rozmarin, sare, piper si vinul rosu.

Se acopera cu folie de aluminiu si e dau la cuptor 10 min. Se da folia jos si e lasa in continuare pana se rumeneste.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Miel cu Sos de Rodii și Cuscus

Miel cu Sos de Rodii și Cuscus din: pulpa de miel, suc de rodii, ceapa, usturoi, cuscus, supa, ulei, scortisoara, rodiementa. Acest preparat nu numai că este delicios, dar și vizual impresionant, ideal pentru a impresiona la o cină festivă sau un eveniment special. Află cum să prepari această delicatesă, urmând pașii simpli de mai […]

Tajine de Miel cu Prune și Migdale

Tajine de Miel cu Prune și Migdale din: carne de miel, prune, migdale, ceapa, usturoi, scortisoara, ghimbir, sofran, coriandru, supa, miere, ulei, sare, piper, coriandru. Tajine de miel cu prune și migdale este o capodoperă a bucătăriei marocane, o îmbinare armonioasă de arome dulci, sărate și condimentate, toate gătite încet într-un vas tradițional de tajine. […]

 

Pulpe de Miel Marinate și Coapte cu Lavandă și Lămâie

Pulpe de Miel Marinate și Coapte cu Lavandă și Lămâie din: pulpe de miel, ulei, suc si coaja de lamaie, lavanda, usturoi, rozmarin, sare, piper. Aroma distinctă a lavandei combinată cu prospețimea lămâii creează o experiență culinară unică, oferind o notă elegantă și sofisticată preparatului. Acest fel de mâncare nu numai că va impresiona oaspeții […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.