Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi

Printeaza

Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi din: pulpa de miel, rozmarin, usturoi, ulei vegetal, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi

  • 1 pulpa de miel
  • 4 crengute de rozmarin
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Dezosati pulpa de miel. Atunci cand osul a fost eliminat, asezonati interiorul carnii cu sare si piper dupa gust si apoi puneti osul inapoi.

Indoiți carnea inapoi peste os, se lega cu sfoara și apoi se asezoneaza si pe afara.

Incalziti uleiul intr-o tigaie mare și apoi prajiti carne ape toate partile.

Puneti rozmarinul și usturoiul intr-un vas de cuptor și asezati carnea de miel deasupra acestora.

Dati la cuptor si gatiti pentru aproximativ 45-50 de minute.

Scoateți carnea de miel din cuptor și se lasa sa se odihneasca timp de 15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Miel umplut pentru masa de Paşti

Pulpa de miel cu maghiran

Pulpa de miel cu maghiran din: pulpa de miel, usturoi, sare, piper, maghiran, lamaie, ulei. Ingrediente: 1 pulpă de miel 4 căţei de usturoi sare piper maghiran suc de lămâie ulei   Mod de preparare: Se spală carnea şi se înţeapă cu un cuţit în mai multe locuri. Se împănează în crestături cu jumătăţi de căţel […]

 

Iepure vanatoresc

Pulpa de miel la frigare

Pulpa de miel la frigare din: pulpa de miel, usturoi, sare, piper, maghiran, lamaie, ulei. Ingrediente: 1 pulpă de miel, aproximativ de 2 kg 4 căţei de usturoi sare piper maghiran suc de lămâie ulei Mod de preparare: Se spală carnea şi se înţeapă cu un cuţit în mai multe locuri. Se împănează în crestături cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.