Pulpa de miel cu sote de  spanac

Printeaza

Pulpa de miel cu sote de  spanac din: pulpa de miel, spanac, usturoi, sare, piper, cartofi, unt, nucsoara, patrunjel.

Ingrediente:Pulpa de miel cu sote de spanac

  • 1,5 kg pulpă de miel
  • 1,5 kg spanac
  • sare
  • piper
  • 4 căţei usturoi
  • 400 g cartofi
  • 150 g unt
  • nucşoară
  • 3 linguri sos de friptură
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pulpa cu osul scos se frige la cuptor circa 1 oră. Pe parcurs se stropeşte cu ulei şi cu mujdei.

Cand este gata se taie felii şi se aranjează pe un platou garnisită cu foi de spanac opărit, sotat în unt,cu nucşoară rasă şi cartofi sote cu unt şi verdeaţă tocată.

In tava în care a fost friptă pulpa se face sosul, care se serveşte la sosieră.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Pulpa de miel la gratar cu rozmarin

Pulpa de miel la gratar cu rozmarin

Pulpa de miel la gratar cu rozmarin din: ceapa, usturoi, rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere, ulei de masline, sare, piper, pulpa de miel. Ingrediente: 1/2 ceapa 4 catei de usturoi, curatat 2 linguri de frunze de rozmarin coaja de la 1 lamaie 1 lingura otet de mere 2 linguri ulei de masline sare […]

 

Pulpa de miel cu ierburi de Provence

Pulpa de miel cu ierburi de Provence din: pulpa de miel, ierburi, rosii, piper, ulei, ceapa, usturoi, vin, morcovi, dovlecel, rozmarin, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1,2 kg pulpă de miel fără os 2 linguriţe ierburi de Provence 50g roşii din conservă sau uscate 1 lingură boabe de piper verde 3 linguri ulei de măsline 1 […]

 

Pulpa de miel cu garnitura de conopida

Pulpa de miel cu garnitura de conopida

Pulpa de miel cu garnitura de conopida din: ulei, ceapa, usturoi, pesmet, masline, rozmarin, cimbru, patrunjel, pulpa de miel, sare, piper, vin, supa, conopida, lamaie. Ingrediente: Pentru umplutura: ulei de măsline 1 ceapă, tăiată mărunt 6 căţei de usturoi, zdrobiţi 180g pesmet alb 80 g măsline negre, fără sâmburi 15 g rozmarin proaspăt 15 g […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.