Pulpa de miel umpluta cu aroma de menta

Printeaza

Pulpa de miel umpluta cu aroma de menta din: pulpa de miel, slanina, orez, mazare, morcovi, menta, ceapa, mujdei, supa de pasare, ulei de masline, unt, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa_de_miel_umpluta_cu_aroma_de_menta

  • 1 pulpa de miel de 1,5 kg
  • 1 bucata slanina
  • 250 g orez
  • 250 g mazare
  • 3-4 morcovi
  • 2 ramurele menta
  • 15 cepe
  • putin mujdei
  • 300 ml supa de pasare
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper

Mod de preparare:

Dezosezi pulpa de miel si o aplatizezi foarte bine. Acoperi apoi pulpa cu fasii de slanina groase de 1 cm.

Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g unt.

Cand este gata, pui orezul intr-un castron cu restul de unt, sare si piper si frunzele de menta tocate fin.

Intinzi compozitia peste carnea dublata cu slanina si ridici marginile bucatilor de carne.

Ii dai o forma rotunda si o legi cu ata rezistenta, iei o cratita si pui uleiul de masline si mujdeiul de usturoi.

Stropesti pulpa de miel cu supa de pasare, acoperi vasul si il dai la cuptor.

Lasi la foc potrivit pentru 40 de minute. Cand e gata pui pe platou friptura si serveşti cu garnitură din mazare, ceapa si morcovi, calite si fierte in ulei.

Pulpa de miel umpluta cu aroma de menta

Pulpa_de_miel_umpluta_cu_aroma_de_menta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.