Pulpa de miel umpluta in glazura de miere si mustar

Printeaza

O reteta delicioasa de pulpa de miel umpluta in glazura de miere si mustar din: rozmarin, miere, mustar, pulpa de miel, ceapa, usturoi, ulei, morcov, telina, praz, nuci, branza de vaci, sare, piper, supa de miel, frunze de salvie si sos de soia.

Ingrediente:Pulpa de miel umpluta in glazura de miere si mustar

  • 1 linguriţă rozmarin tocat
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură muştar
  • 1 pulpă de miel fără os (1,2 kg)
  • 2 cepe
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelină
  • 1 fir praz
  • 2 linguri nuci tocate
  • 200 g brânză de vaci grasă
  • sare
  • piper
  • 400 g supă de miel
  • câteva frunze de salvie
  • 2 linguri sos de soia

 

Mod de preparare:

Se amesteca rozmarinul cu miere si mustar. Se unfe pulpa de miel cu acest amestec. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa sa se odihneasca peste noapte.

Se incinge cuptorul la 230 C. Pentru umplutura, se toaca ceapa si usturoiul; se calesc intr-o lingura de ulei 2 minute.

Se toaca marunt legumele si se amesteca impreuna cu nucile si branza de vaci. Se adauga cepele, se sareaza si se pipereaza.

Se umple pulpa cu acest amestec si se leaga cu sfoara, ca un pachet. Se aseaza intr-o tava, cu restul de ulei, si se coace de jur imprejur circa 10 minute.

Se reduce temperatura din cuptor la 180C. Se adauga supa de miel si salvia si se mai coace circa 1-1/2 ore.

Se scoate pulpa din cuptor si se indeparteaza ata; se pastreaza pulpa la cald. Zeama din tava se incalzeste intr-o oala si se condimenteaza cu sos de soia.

Pulpa de miel umpluta in glazura de miere si mustar

Pulpa de miel umpluta in glazura de miere si mustar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.