Pulpă de miel cu vin

Printeaza

Pulpă de miel cu vin din: pulpa de miel, ceapa, usturoi, ulei de masline, vin rosu, rozmarin, oregano, frunze de menta, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 kg pulpa de miel
  • 4 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1/2 cana ulei de masline
  • 1/2 l vin rosu demisec
  • rozmarin
  • oregano
  • frunze de menta
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpă de miel cu vin: Speli carnea, o ungi cu ulei şi o crestezi deasupra, în crestături înfigi căţei de usturoi tăiaţi feliuţe.

Pui carnea într-o tavă cu margini mai înalte, bine unsă cu ulei, presari deasupra sare, piper şi rozmarin, tai ceapa rondele şi o pui în tavă, torni jumătate din canitatea de vin îndoită cu cană de apă căl­duţă şi dai tava la cuptorul încins.

Laşi 15 minute fără să deschizi cuptorul, apoi adaugi restul de vin. Reduci focul şi laşi la copt până se formează un sos gros.

Inainte să scoţi tava, adaugi firele de oregano şi de mentă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Pizza: Istoria, tipuri de pizza si retete

Pizza este fără îndoială unul dintre cele mai populare alimente din lume. Cu originile sale modeste în Italia, pizza a evoluat de-a lungul secolelor, transformându-se dintr-o simplă bucată de pâine coaptă cu toppinguri în deliciul global pe care îl cunoaștem astăzi. Dar cum a început totul? Hai să […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.