Pulpa de porc aromata

Printeaza

Pulpa de porc aromata din: carne de porc, untura de rata, usturoi, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa_de_porc_aromata

  • 650 g cuburi carne de porc
  • 2 linguri untura de rata
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 fire rozmarin proaspat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se presara cu piper macinat si se pune la prajit in untura topita.

In tigaie se pun si cateii de usturoi in camasa si se intoarce carnea periodic, pentru a se rumeni furmos pe toate partile.

Se presara rozmarin dintr-o crenguta, iar cealalta se pune si ea in tigaie.

Se scutura periodic tigaia si, cand carnea este rumenita, se presara cu sare si se aduce la masa.

Pulpa de porc aromata

Pulpa_de_porc_aromata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.