Pulpa de porc cu bacon la cuptor

Printeaza

Pulpa de porc cu bacon la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, bere, bacon, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 2 kg pulpă de porc
  • 4 cepe albe
  • 500 ml bere blondă
  • 250 g bacon
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru decor:

  • boabe piper roşu
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie peştişori, se amestecă cu uleiul, sarea şi piperul. Se aşterne un pat de ceapă într-un vas de cuptor şi apoi se asază carnea presărată cu sare şi piper.

Se lasă la cuptor aproximativ 30 de minute, timp în care se întoarce o dată. Apoi, se toarnă berea şi se lasă la cuptor pentru o oră.

După acest timp, se acoperă carnea cu baconul foarte subţire tăiat şi se continuă coacerea încă 30 de minute. Se aduce la masă ornat cu pătrunjel verde şi boabe de piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir

Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir din: pulpa de porc, suc de portocale, otet, scortisoara, ghimbir, usturoi, cimbru, ceapa, praz, ardei, sos de soia, ulei de masline, piper, ienibahar, zahar brun. Ingrediente: 1 bucata din pulpa de porc 1 cana suc de portocale 1 cana otet 1/2 lingurita de scortisoara 1 bucatica ghimbir 2 […]

Pulpa de porc la cuptor cu vin

Pulpa de porc la cuptor cu vin din: pulpa de porc, sare, piper, oregano, cimbru, vin, bulion si usturoi. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc sare piper oregano cimbru 2 pahare de vin 4 linguri bulion 1 capatana usturoi     Mod de preparare: Se spala carnea, se condimenteaza, se impaneaza cu usturoi si se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.