Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir din: pulpa de porc, suc de portocale, otet, scortisoara, ghimbir, usturoi, cimbru, ceapa, praz, ardei, sos de soia, ulei de masline, piper, ienibahar, zahar brun. Ingrediente: 1 bucata din pulpa de porc 1 cana suc de portocale 1 cana otet 1/2 lingurita de scortisoara 1 bucatica ghimbir 2 […]
Pulpa de porc cu bacon la cuptor
PrinteazaPulpa de porc cu bacon la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, bere, bacon, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 kg pulpă de porc
- 4 cepe albe
- 500 ml bere blondă
- 250 g bacon
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Pentru decor:
- boabe piper roşu
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Ceapa se taie peştişori, se amestecă cu uleiul, sarea şi piperul. Se aşterne un pat de ceapă într-un vas de cuptor şi apoi se asază carnea presărată cu sare şi piper.
Se lasă la cuptor aproximativ 30 de minute, timp în care se întoarce o dată. Apoi, se toarnă berea şi se lasă la cuptor pentru o oră.
După acest timp, se acoperă carnea cu baconul foarte subţire tăiat şi se continuă coacerea încă 30 de minute. Se aduce la masă ornat cu pătrunjel verde şi boabe de piper.
Pofta buna!
Pulpa de porc la cuptor cu vin
Pulpa de porc la cuptor cu vin din: pulpa de porc, sare, piper, oregano, cimbru, vin, bulion si usturoi. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc sare piper oregano cimbru 2 pahare de vin 4 linguri bulion 1 capatana usturoi Mod de preparare: Se spala carnea, se condimenteaza, se impaneaza cu usturoi si se […]
Pofta buna!