Pulpa de porc in bere

Printeaza

Pulpa de porc in bere din: pulpa de porc, ghimbir, dafin, piper, morcov, miere, ceapa, sos de soia, zahar, otet.

Ingrediente:

  • 1,5-2 kg pulpă de porc cu os
  • 1 l bere cu ghimbir
  • 2 frunze de dafin
  • 6 boabe de piper
  • 1 morcov, feliat
  • 1 ceapă, tăiată în felii
  • 60 ml miere
  • 5 g ghimbir ras
  • 15 ml sos de soia
  • 70 g zahăr brun
  • 10 ml oţet de cidru

 

Mod de preparare Pulpa de porc in bere:

Pune berea de ghimbir, frunzele de dafin, boabele de piper, morcovul şi ceapa într-o oală largă. Adaugă pulpa şi acoperă cu apă.

Acoperă cu capac şi fierbe timp de 20 de minute, pentru fiecare 500 g.

Scoate carnea şi las-o departe.

Indepărtează pielea şi lasă un strat de grăsime. Crestează grăsimea. Amestecă toate ingredientele pentru glazură şi încălzeşte-le uşor.

Unge pulpa cu jumătate din glazura obţinută.

Coace carnea în cuptorul preîncălzit la 190°C, timp de 15 minute. Unge-o cu glazura rămasă şi mai coace 15-20 de minute, până se rumeneşte.

Las-o să se răcorească 15 minute înainte de a o tăia.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.