Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci din: pulpa de porc, lamai, rosii, ciuperci, ulei de floarea soarelui, sare si piper. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 2 lamai 400 g rosii cherry 340 g ciuperci taiate 50 ml ulei sare piper Mod de preparare: Pulpa de porc se taie fâşii şi se […]
Pulpa de porc cu cartofi si ierburi aromatice
PrinteazaPulpa de porc cu cartofi si ierburi aromatice din: pulpa de porc, lamai, cartofi, ulei, cimbru uscat, seminte de coriandru, supa de legume, sare, piper, cuisoare.
- 1,5 kg pulpa de porc (bucata intreaga)
- 3 lamai
- 600 g cartofi
- 50 ml ulei
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita seminte de coriandru macinate
- 500 ml supa de legume
- sare
- piper
- cuisoare
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă şi ştergeti-o cu şerveţele.
Ungeţi carnea cu ulei şi presăraţi-o cu coriandru, cimbru, sare şi piper, după gust.
Puneţi-o într-o tavă, adăugaţi supa de legume şi coaceţi-o la cuptor 45 de minute, apoi scoateţi-o şi tapetaţi-o cu felii de lămâie pe care prindeţi-le cu cuişoare sau scobitori.
Puneţi din nou tava în cuptor pentru încă 15 minute.
După ce pulpa de porc s-a rumenit bine scoateţi-o din cuptor, lăsaţi-o puţin să se răcească, după care tăiaţi-o în feliuţe subţiri şi serviţi-o caldă cu o garnitură la alegere.
Pulpa de porc cu cartofi si ierburi aromatice
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Pulpa de porc cu salata de rosii
Pulpa de porc cu salata de rosii din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, chili, bulion, rosii si castraveti. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc aproximativ 2 kg 1 capatana usturoi sare piper chili bulion 3 rosii 4 castraveti Mod de preparare: Se cresteaza pulpa de porc, se sarea si pipereaza e ambele parti, se […]
Pofta buna!