Pulpa de porc la cuptor

Printeaza

Pulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc, sare, piper, boia, ulei, vin, cimbru, mere, morcov, ceapa.

 

Ingrediente:Pulpa_de_porc_la_cuptor

  • pulpă porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar vin
  • cimbru mărunţit
  • 2 mere tăiate în bucăţi mai mari
  • 1 morcov tăiat rondele
  • 1 ceapă tăiată în felii mai groase

 

Mod de preparare:

Faci un amestec din sare, piper (după gust) ulei, vin şi cimbru, în acest lichid introduci timp de 3 ore pulpa de porc, întorcând-o din când în când. Ţii la rece.

Scoţi pulpa, înfierbânţi amestecul şi roteşti bucata de carne în acest amestec fierbinte, până când este cuprinsă pe toate părţile.

Aşezi în tavă, pe lângă carne, şi merele, morcovii şi ceapa şi le dai la cuptor.

Din când în când, stropeşti cu sosul din tavă şi o întorci. Spre final, mai adaugi şi boiaua de ardei.

Pulpa de porc la cuptor

Pulpa_de_porc_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.