Pulpa de porc la cuptor
PrinteazaPulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc, sare, piper, boia, ulei, vin, cimbru, mere, morcov, ceapa.
- pulpă porc
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 1 pahar ulei
- 1 pahar vin
- cimbru mărunţit
- 2 mere tăiate în bucăţi mai mari
- 1 morcov tăiat rondele
- 1 ceapă tăiată în felii mai groase
Mod de preparare:
Faci un amestec din sare, piper (după gust) ulei, vin şi cimbru, în acest lichid introduci timp de 3 ore pulpa de porc, întorcând-o din când în când. Ţii la rece.
Scoţi pulpa, înfierbânţi amestecul şi roteşti bucata de carne în acest amestec fierbinte, până când este cuprinsă pe toate părţile.
Aşezi în tavă, pe lângă carne, şi merele, morcovii şi ceapa şi le dai la cuptor.
Din când în când, stropeşti cu sosul din tavă şi o întorci. Spre final, mai adaugi şi boiaua de ardei.
Pulpa de porc la cuptor
Pofta buna!