Pulpă de porc îndopată
PrinteazaPulpa de porc indopata din: pulpa de porc, slaninuta, usturoi, ceapa, vin, foi de dafin, sare si piper.
Carnea de porc este o sursă bogată de proteine, care sunt esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor, menținerea sănătății sistemului imunitar și susținerea creșterii musculare.
Carnea de porc conține o serie de vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitamina B12, zinc, seleniu, fier și niacină. Aceste substanțe nutritive sunt importante pentru funcționarea optimă a organismului.
Consumul de carne de porc poate oferi o sursă de energie pe termen lung datorită conținutului său de proteine și grăsimi. De asemenea, poate contribui la o senzație de sațietate, ceea ce poate ajuta la controlul poftei de mâncare și la menținerea unei greutăți sănătoase.
- 1 kg pulpă de porc
- 100 g slăninuţă
- 5 căţei de usturoi
- 2 cepe
- 1 cană cu vin
- 2 foi de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală bine pulpa de porc si cresteaz-o din loc in loc cu ajutorul unui cutit.
In fiecare crestatura, pune cate un cubulet de slaninuta si o rondela de usturoi.
Condimenteaza bucata de carne cu sare si piper, asaz-o intr-o tava impreuna cu ceapa taiata in sferturi.
Toarna vinul si o cescuta cu apa calduta. Adauga foile de dafin si boabele de piper.
Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor la foc moderat, 50 de minute.
Pulpă de porc îndopată
Pofta buna!