Pulpa de porc cu lamaie din: pulpa de porc, lamai, cartofi, ulei, cimbru, seminte de coriandru, supa de legume, sare, piper si cuisoare.
Carnea de porc este o sursă bogată de proteine, care sunt esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor, menținerea sănătății sistemului imunitar și susținerea creșterii musculare.
Consumul de carne de porc poate oferi o sursă de energie pe termen lung datorită conținutului său de proteine și grăsimi. De asemenea, poate contribui la o senzație de sațietate, ceea ce poate ajuta la controlul poftei de mâncare și la menținerea unei greutăți sănătoase.
Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă şi ştergeţi-o cu şerveţele.
Ungeţi carnea cu ulei şi presăraţi-o cu coriandru, cimbru, sare şi piper, după gust.
Puneţi-o într-o tavă, adăugaţi supa de legume şi coaceţi-o la cuptor 45 de minute, apoi scoateţi-o şi tapetaţi-o cu felii de lămâie pe care prindeţi-le cu cuişoare sau scobitori.
Puneţi din nou tava în cuptor pentru încă 15 minute.
După ce pulpa de porc s-a rumenit bine scoateţi-o din cuptor, lăsaţi-o puţin să se răcească, după care tăiaţi-o în feliuţe subţiri şi serviţi-o caldă cu o garnitură la alegere.
Pulpa de porc la cuptor cu legume din: pulpa de porc fara os, morcovi, ceapa rosie, ardei gras, dovlecel, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 500 g pulpa de porc fără os 2 morcovi, tăiați cubulețe 1 ceapă roșie, tăiată în sferturi 1 ardei gras, tăiat cubulețe 1 dovlecel, tăiat cubulețe 2 căței de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.