Pulpa de porc cu legume la cuptor

Printeaza

Pulpa de porc cu legume la cuptor din: pulpa de porc, cartofi, morcovi, ceapa, usturoi, praz, dovleac, cimbru, supa de legume, vin rosu, faina, ulei, bulion, boia, sare, piper.

Ingrediente: Pulpa_de_porc_cu_legume_la_cuptor

  • 700 g pulpă de porc
  • 500 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 căţei usturoi
  • 2 fire praz
  • 1 dovleac
  • 4 fire cimbru
  • 500 ml supă legume
  • 100 ml vin roşu
  • 2 linguri făină
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguriţe bulion
  • 1 linguriţă boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli carnea, o usuci bine, o tai bucăţi potrivite şi condimentezi cu sare şi piper. Incingi ulei într-o tigaie şi rumeneşti carnea pe toate părţile.

Cureti cartofii, morcovii, ceapa, usturoiul si dovleacul, apoi le toci. Speli si tai prazul.

Pui cartofii la fiert si ii adaugi intr-un vas cand sunt gata, adaugi cimbrul tocat.

Căleşti în ulei încins ceapa, morcovii, usturoiul şi prazul. Adaugi bulionul şi boiaua.

Când legumele s-au înmuiat, pui bucăţile de carne, făina, vinul roşu şi supa de legume.

Laşi să se îmbine aromele, după care bagi vasul în cuptor. Scoţi vasul din cuptor şi aşezi cartofii fierţi presăraţi cu cimbru.

Dai din nou la cuptor şi laşi până când se face carnea.

Pulpa de porc cu legume la cuptor

Pulpa_de_porc_cu_legume_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.