Pulpa de porc cu mango
PrinteazaPulpa de porc cu mango din: pulpa de porc, mango, iaurt, lamaie, vin, supa de legume, oregano, ciuperci, ulei de masline, sare, piper.
- 400 g pulpa de porc
- 1 mango bine copt
- 2 linguri iaurt
- 1 lamaie
- 4 linguri vin alb
- 150 ml supa de legume
- oregano uscat
- 300 g ciuperci
- 50 ml ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureti fructul de mango de coaja, il imparti in doua si indepartezi samburele. Presezi jumatate de fruct pentru a face un piure, iar cealalta jumatate o tai felii subpri.
Pulpa de porc o tai felii ca pentru snitele, le presari cu sare, piper si de mango si feliile de mango, adaugi iaurtul, zeama de lamaie, strangi marginile ca pentru o rulada.
Adaugi supa de legume si vinul, apoi pui tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
Separat prepari soteul de ciuperci, calind ciupercile feliate in unt, oregano uscat si lasi la rece 20 de minute pentru a se condimenta.
Tapetezi o tava cu feliile de carne, la mijloc pui piureul de mango si feliile de mango, adaugi iaurtul, zeama de lamaie, strangi marginile ca pentru o rulada.Adaugi supa de carne si vinul, apoi pui tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
Separat prepari soteul de ciuperci, calind ciupercile feliate in unt. Le aduci alaturi de carne.
Pofta buna!