Pulpa de porc in manta de sorici
PrinteazaO reteta de pulpa de porc in manta de sorici din: pulpa de porc, usturoi, cimbru verde, sare grunjoasa, piper, vin alb, unt, ulei de masline si sorici.
- un kg pulpa de porc
- 4 catei de usturoi
- cimbru verde
- sare grunjoasa
- piper negru macinat
- 300 ml vin alb dulce
- 50 g unt sarat
- 3-4 linguri ulei de masline
- o bucata de sorici
Mod de preparare:
Se condimentează pulpa de porc cu sare şi piper, se unge cu unt, usturoi pisat şi cu uleiul de măsline şi se stropeşte cu vin şi apă. Se înăbuşă apoi în puţină apă, la foc mic. Se întoarce pulpa de porc pe toate părţile ca să se pătrundă uniform.
Se scoate bucata de carne, se acoperă cu şoriciul şi se înfăşoară cu aţă alimentară. Se aşază într-o tavă şi se coace la 180°C, până se rumeneşte frumos. Se scoate, se feliază şi se serveşte ornată cu cimbru.
Pulpa de porc in manta de sorici
Pofta buna!