Pulpa de porc cu mere si cimbru din: pulpă de porc, mere, ulei, zahar, otet balsamic, unt, sare, piper, cimbru.
Ingrediente:
800 g pulpă de porc
4 mere
2 linguri ulei
o linguriţă zahăr
o linguriţă oţet balsamic
Pentru copt:
100 g unt
sare
piper
cimbru
Mod de preparare:
Merele curăţate si tăiate cuburise pun la călit în ulei. Când încep să se rumenească, se adaugă zahărul, se lasă un pic să se caramelizeze si se stinge cu oţetul balsamic. Se trage de pe foc.
Carnea se taie pentru a obţine o bucată cât mai întinsă şi se presară cu cimbru pe partea care va fi la interior.
Se pun merele peste cimbru, se rulează, se prinde cu aţă şi se unge cu unt.
Se asază în tavă, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se lasă la cuptor 50 de minute maximum.
Cotlete de porc cu rozmarin la gratar din: cotlete de porc, rozmarin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: cotlete de porc 2 lingurite rozmarin proaspăt tocat 2-3 catei de usturoi tocat 2 lingurite sare 2 lingurite piper Mod de preparare: Se incalzeste gratarul. Adăugați rozmarin și usturoi intr-un castron impreuna cu sare și piper. Amestecati bine. […]
Cotlet condimentat de porc la gratar din: porc, sare, condimente. Ingrediente: 5 cotlete de porc sare condimente, după preferinţa Mod de preparare: Cotletele se bat de două-trei ori uşor, se sărează, se condimentează şi se pun la fript pe un grătar încins. Se frige carnea pe o parte, până ce capătă dungile rumene de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.