Pulpa de porc picanta
PrinteazaPulpa de porc picanta din: pulpa de porc, boia dulce, boia iute, sos tabasco verde, ulei si sare.
Ingrediente:
- 500 g pulpa
- 1 lingurita cu boia dulce
- 1 lingurita cu boia iute
- sos Tabasco verde
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Sareaza pulpa de porc si da-o la rece pentru o jumatate de ora. Amesteca boiaua cu sase linguri de ulei si zece picaturi de sos Tabasco. Unge carnea cu putin ulei si prajeste-o pe toate partile intr-o tigaie, timp de cateva minute.
Pune bucata de carne intr-o tava de copt, toarna peste ea sosul pregatit si acopera cu o folie de aluminiu. Da la cuptor pentru 15 minute, intoarce carnea, stropeste-o cu sosul din tava si las-o inca 10 minute, neacoperita.
Taie carnea la 10-15 minute dupa ce o scoti din cuptor si serveste-o cu ardei iute si garnitura de legume fierte.
Pulpa de porc picanta
Pofta buna!