Pulpa de porc picanta

Printeaza

Pulpa de porc picanta din: pulpa de porc, boia dulce, boia iute, sos tabasco verde, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 500 g pulpa
  • 1 lingurita cu boia dulce
  • 1 lingurita cu boia iute
  • sos Tabasco verde
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Sareaza pulpa de porc si da-o la rece pentru o jumatate de ora. Amesteca boiaua cu sase linguri de ulei si zece picaturi de sos Tabasco. Unge carnea cu putin ulei si prajeste-o pe toate partile intr-o tigaie, timp de cateva minute.

Pune bucata de carne intr-o tava de copt, toarna peste ea sosul pregatit si acopera cu o folie de aluminiu. Da la cuptor pentru 15 minute, intoarce carnea, stropeste-o cu sosul din tava si las-o inca 10 minute, neacoperita.

Taie carnea la 10-15 minute dupa ce o scoti din cuptor si serveste-o cu ardei iute si garnitura de legume fierte.

Pulpa de porc picanta

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.