Pulpa de porc cu sos de mustar
PrinteazaO reteta delicioasa de pulpa de porc cu sos de mustar din: muschi de porc, ceapa verde, usturoi, boabe de mustar, vin alb, miere, ulei de masline, boia, sare si piper.
- 1 muschi de porc
- 1 legatura de ceapa verde
- 6 catei de usturoi
- 3 lingurite cu boabe de mustar
- 1 cescuta cu vin alb
- 1 lingurita cu miere
- ulei de masline
- boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Amestecă boabele de muştar cu mierea şi vinul. Adaugă ceapa tocată şi lasă la rece 15 minute.
Separat, condimentează carnea cu boia, sare şi piper, după care freac-o bine cu usturoiul zdrobit, înveleşte-o în folie de aluminiu şi las-o la cuptor să se pătrundă bine.
Indepărtează folia, apoi rumeneşte-o pe un grătar de teflon, după care tai-o felii şi stropeşte-o cu sosul de muştar.
Pulpa de porc cu sos de mustar
Pofta buna!