Pulpa de porc cu sos de soia si alune
PrinteazaPulpa de porc cu sos de soia si alune din: pulpă porc, morcov, pastă ardei iute, sos soia, supă de legume, sare, zahăr, alune, amidon, castraveţi, ceapă verde, piper alb, ulei de floarea soarelui.
- 300 g pulpă porc
- 1 morcov
- pastă ardei iute
- sos soia
- 1/2 cană supă de legume
- sare
- zahăr
- alune
- amidon
- castraveţi
- ceapă verde
- piper alb
- ulei floarea soarelui pentru prăjit
Mod de preparare:
Pulpa de porc se curăţă, se spală, se taie cuburi de mărime potrivită şi se căleşte în ulei bine încins înainte, împreună amidonul şi cu pasta de ardei iute.
Când s-a făcut, se adaugă alunele, prăjite separat înainte şi supa de legume.
După aproximativ un minut se adaugă sarea, zahărul, piperul, sosul de soia, ceapa verde şi morcovul, curăţate şi tăiate cuburi mici-şi castravetele curăţat, tăiat cuburi mai mari.
Se lasă, la foc mediu, până ce sosul scade vizibil, amestecându-se periodic, uşor.
Se serveşte caldă.
Pofta buna!