Pulpă de porc la tavă cu ardei gras si ceapa

Printeaza

Pulpă de porc la tavă cu ardei gras si ceapa din: pulpa de porc, morcov, ceapa, ardei gras, portocale, cuisoare, mustar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpa_de_porc_la_tava_cu_ardei_gras_si_ceapa

  • o pulpa mica de porc cu tot cu sorici
  • un morcov
  • o ceapa
  • un ardei gras verde
  • 2 portocale
  • cateva cuisoare
  • 2-3 linguri mustar
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert, pentru 30 de minute, împreună cu ceapa întreagă, morcovul tăiat mai mic, ardeiul tăiat în două, sare Si ulei. După acest timp, carnea se scoate, se lasă la scurs şi se taie soriciul asemenea unui acordeon.

Se unge carnea cu muştar, se înfig din loc în loc cuişoarele si în pliurile făcute în şorici se aşazâ feliile unei portocale. Se aşază carnea în tava de copt, se pun în tavă ulei şi cealaltă portocală feliată, se adaugă apoi putină apă si se dă la cuptor pentru o oră.

Pulpă de porc la tavă cu ardei gras si ceapa

Pulpa_de_porc_la_tava_cu_ardei_gras_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.