Pulpă de porc la tavă cu ardei gras si ceapa
PrinteazaPulpă de porc la tavă cu ardei gras si ceapa din: pulpa de porc, morcov, ceapa, ardei gras, portocale, cuisoare, mustar, ulei, sare, piper.
- o pulpa mica de porc cu tot cu sorici
- un morcov
- o ceapa
- un ardei gras verde
- 2 portocale
- cateva cuisoare
- 2-3 linguri mustar
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se pune la fiert, pentru 30 de minute, împreună cu ceapa întreagă, morcovul tăiat mai mic, ardeiul tăiat în două, sare Si ulei. După acest timp, carnea se scoate, se lasă la scurs şi se taie soriciul asemenea unui acordeon.
Se unge carnea cu muştar, se înfig din loc în loc cuişoarele si în pliurile făcute în şorici se aşazâ feliile unei portocale. Se aşază carnea în tava de copt, se pun în tavă ulei şi cealaltă portocală feliată, se adaugă apoi putină apă si se dă la cuptor pentru o oră.
Pulpă de porc la tavă cu ardei gras si ceapa
Pofta buna!