Ceai de Levănțică și Valeriană: Pentru un Somn Odihnitor din: flori de levantica, radacina de valeriana, apa. Experimentați puterea calmantă a naturii cu acest ceai de levănțică și valeriană, o băutură ideală pentru relaxarea profundă și îmbunătățirea calității somnului. Cunoscut pentru proprietățile sale liniștitoare, acest ceai combină aroma delicată a levănțicii cu efectele relaxante ale […]
Pulpa de porc umpluta cu ciuperci
PrinteazaPulpa de porc umpluta cu ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, marar, patrunjel, oua, ceapa, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- o bucata pulpa de porc de circa 1,5 kg
- 450 g carne tocata amestec pentru cârnati
- 150 g ciuperci
- o legatura mârar
- o legătură pătrunjel
- 2 oua
- 2 cepe
- 3 linguri ulei
- 100 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpa de porc umpluta cu ciuperci: Ciupercile curătate si tăiate foarte mărunt se pun în tigaia fără grăsime. lasă 10 minute si se scot.
pune ceapa tocată la călit în ulei încins si se presară cu sare.
Când s-a înmuiat ceapa, se adaugă ciupercile şi carnea tocată si se lasă până ce isi schimbă culoarea. trage de pe foc, se lasă să se răcorească, se adaugă ouăle bătute şi verdeata mărunt tocată.
potriveşte gustul de sare si piper.
Carnea se taie, se bate pentru a obtine o foaie cât mai dreaptă. Se presară cu sare si piper, se aşază umplutura, se rulează şi se leagă.
unge cu unt, se aşază într-o tavă şi se dă la cuptor, unde se lasă aproximativ 80 de minute. Se verifică cu o scobitoare. Dacă sucul iese alb, preparatul este gata.
Pofta buna!
Ceai de Levănțică și Valeriană: Pentru un Somn Odihnitor