Pulpa umpluta cu ciuperci

Printeaza

Pulpa umpluta cu ciuperci din: pulpe, oua, ciuperci, gogosar, maioneza, sare, piper, ienibahar, nucsoara.

Ingrediente:Pulpa umpluta cu ciuperci

  • 1-2 pulpe intregi
  • 2 oua
  • 200 g ciuperci
  • 1 gogosar in otet
  • 1 lingura maioneza
  • sare
  • piper
  • ienibahar
  • nucsoara

Mod de preparare:

Speli pulpele, apoi scoti usor pielea de pe pulpa, cu ajutorul unui cutit. Capatul il lasi ca sa se pastreze forma pulpei. Tai osul cu tot cu carne de la capat.

Scoti carnea de pe oase si o tai cubulete. Cubuletele de carne le amesteci cu ciupercile taiate, gogosarul si 1 ou fiert taiate cubulete.

Umplutura o amesteci cu un ou crud si condimentezi. Umpli pulpa cu amestecul preparat inainte si o prinzi cu scobitori.

Ungi pulpele cu maioneza, le asezi intr-o tava si le dai la cuptor pentru 1 ora, pana se rumenesc.

Dupa ce se racesc, tai pulpele felii si le servesti cu garnitura de cartofi sau pilaf.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.