Friptură din pulpă de vită cu legume Ingrediente: 1 şi 1/2 kg pulpă de vită 100 g unt 1 lingură oţet 1 pahar vin 1 lingură ulei cimbru piper condimente sare boia dulce măghiran rozmarin o folie de staniol Pentru garnitură ai nevoie de: 3-4 cartofi 200 g fasole verde 200 g mazăre 1 dovlecel […]
Pulpa de vita cu legume la cuptor
PrinteazaPulpa de vita cu legume la cuptor din: pulpa de vita, ceapa, ardei, spanac, rosii cherry, praz, bulion, otet balsamic, vin rosu, usturoi, boia dulce, sare, piper, ulei.
- 4-6 bucati de pulpa de vita cu un pic de grasime
- 2 cepe
- 1-2 ardei
- 6-7 buchetele de spanac
- 6-8 rosii cherry
- 1 fir de praz
- 150-200 ml bulion sau pasta de tomate
- 20 ml otet balsamic
- 1 cana vin rosu
- 1-2 catei de usturoi
- boia dulce
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Ungi tava cu ulei si adaugi bucatile de carne. Separat, tai ceapa julien, ardeii si rosiile cherry le tai in jumatate, iar firul de praz il tai longitudinal, foarte subtire.
Daca spanacul este congelat, iei buchetelele si le poti adăuga direct asa.
Daca este proaspat, speli spanacul, il toci si il adaugi in tava. Pui si cateii de usturoi taiati fasii subtiri, adaugi otetul balsamic, torni vinul rosu, sare, piper si boia si dai tava la cuptor pentru 15 minute.
Dupa terminarea celor 15 minute, adaugi in tava o cantitate de apa pentru a se continua coacerea.
Dupa 45 de minute, adaugi bulionul sau pasta de tomate si continui coacerea la foc potrivit.
Incerci carnea din cand in cand. Mancarea va trebui sa prinda o culoare deosebita cand este gata.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si ghimbir
Pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si ghimbir din: pulpa de miel, rozmarin, ghimbir, suc de ghimbir, sare, piper. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, […]
Pofta buna!